daar gaan we!
Door: anne
Blijf op de hoogte en volg anne
04 November 2016 | Indonesië, Batavia
Als ik ergens naar vloog waren het lowbudget vliegtuigen ( niks mis mee natuurlijk) maar hier had ik een tv, dekentje, kussentje. eten en drinken inbegrepen. Heerlijk, die luxe!
na een kleine 6 uur zijn we in doha aangekomen en gaan we ieder onze eigen weg. nog maar 8,5 uur vliegen... gelukkig kon ik deze keer wel slapen :) na de eerste bus gelijk gevonden te hebben kwamen we in de file.
in de buitenwijken zag je vooral sloppenwijken, wat aan de overkant veranderde naar zo uitziende welvarende hoogbouw en bedrijven.
wat een verschil, ook het verkeer viel me op. Het is hier zo druk, overal auto's tuktuks, taxi's en kriskras door elkaar. Elke 3 seconden hoor je en toeter.
Na een uur ben ik aangkomen op gambir station en heb ik de volgende bus nodig. die was natuurlijk in geen velden en wegen te bekennen. Toen ik hem eindelijk had gevonden werd ik van hot naar her gestuurd, 2,5 uur maar de taxi gepakt!
gedoucht, wat gedronken en gaan slapen, zo goed als kon.
vanochtend even naar cikini station gelopen om te kijken waar ik morgen naar toe moet! de lunch gehaald en weer terug gelopen om de rest uit te zoeken.
het is een drukke stad en voor nu vind ik het niks :) op naar de volgende bestemming!
04 November 2016 - 09:54
Nicolette :
Lieve Anne, fijn dat je goed bent aangekomen! Ik ben heel benieuwd waar je nu naartoe gaat? Goede reis en veel plezier op je volgende bestemming -
05 November 2016 - 04:01
Paps:
Hey Anne,
Ik hoop dat je je draai snel kunt vinden.
Geniet maar van alle indrukken en van de 15.000. verschillende planten in de botanische tuin.
Liefs mams en paps