Ferry & te papa - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van anne breemen - WaarBenJij.nu Ferry & te papa - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van anne breemen - WaarBenJij.nu

Ferry & te papa

Door: anne

Blijf op de hoogte en volg anne

05 Maart 2017 | Nieuw Zeeland, Wellington

omdat we vroeg de boot moesten hebben, hebben we Jens om 7 uur weer afgezet in het dorpje. We zijn doorgereden naar de plek waar we moesten inchecken voor de ferry. Wat een verschrikking. Veel te veel auto’s en veel te veel mensen beeeh.

In de ferry kon je een film kijken en we hebben even geslapen. We zijn in wellington doorgereden naar waar we dachten dat we moesten zijn voor het Te papa museum. Dit konden we niet vinden dus hadden we de auto geparkeerd en later toch gevonden toen we google maps aanzette i.p.v. maps.me.

De weg naar de campsite was afgezet, maar er reed een auto voorbij en ik dacht dat we daar nog door konden. Al gauw kwam er een politie auto achter ons aan. Er bleek dus de hele weg afgesloten te zijn door een crash. We moesten omrijden, gelukkig was het niet te ver. Toen we bij de andere kant van de weg afkwamen zagen we dat deze ook nog afgesloten was. Hier hebben we maar gewacht net als een hoop andere auto’s en zijn we daar gaan koken. Net toen ons eten bijna klaar was konden we weer gaan rijden.

Op de campsite aangekomen hadden we nog mooi een plekje. Morgen moeten we weer vroeg op want we gaan de tongario crossing lopen! Slaap lekker!