lieve mensen en slope point - Reisverslag uit Slope Point, Nieuw Zeeland van anne breemen - WaarBenJij.nu lieve mensen en slope point - Reisverslag uit Slope Point, Nieuw Zeeland van anne breemen - WaarBenJij.nu

lieve mensen en slope point

Blijf op de hoogte en volg anne

21 Februari 2017 | Nieuw Zeeland, Slope Point

Eenmaal wakker hebben we de auto verplaatst en kregen we de kofferbak niet open. Het koppel gevraagd of hun iets wouden proberen. Nee hoor niks. Dus de helpdesk van wicked gebeld. Hun vroegen of we de auto al een keer afgesloten hadden en geopend hadden? Ja natuurlijk! Ook op het knopje op de sleutel? Zit er een knopje op de sleutel dan? Ik zal het wel even proberen.. ja hoor hij is open danku: ). Nu nog de andere dingen. Oowjaa gewoon een fuse vervangen, ik stuur je wel een foto. Oke! Na een gezellige dag en geprobeerd te hebben de fuse te vinden laat staan te vervangen zijn we maar naar een garage gereden. Deze lieve man wou ons wel even helpen en dat voor niks. Geen idee dat je zo bij kon zijn met niks.

Telefoon leeg, geen muziek wat is dat voor een roadtrip? Geen wc, douche en dat soort dingen geen probleem maar muziek is toch wel belangrijk en gezellig haha

Door naar owaka. Hier wouden we een wandeling gaan doen maar konden de trail niet vinden. Waarschijnlijk hebben we die gereden.. Hierna zijn we doorgereden naar slope point. Onderweg zagen we een dode opposum en hierop zat een havik rustig te eten toen we hier aan kwamen rijden vlieg hij rustig weg en toen we weg waren landde hij weer rustig op het dode beestje.

Aangekomen bij slope point zagen we de scheve bomen door de wind en de mooie kliffen. Dit punt is het zuidelijkste punt van het zuidereiland van NZ. Hierna zijn we naar de campsite gereden. Toen we naar de wc moesten kwamen we de Tsjechen weer tegen haha!